Hoe gaat u om met uw bedrijfsrisicoís?
Cybercrime kan ons maar niet boeien
De kans om gehackt te worden, acht u misschien maar klein. Maar waar baseert u dat oordeel op? Is uw kennis van cybercrime voldoende om de risico's in te schatten? Neem cyberveiligheid even serieus als brandveiligheid. Tref preventieve maatregelen en verzeker u goed.
Lees meer...

Ondernemen betekent risicoís nemen. Maar weet u welke risicoís uw onderneming loopt? En als een scenario werkelijkheid wordt, is uw bedrijf dan bestand tegen de (financiŽle) gevolgen? Sarneel AssurantiŽn B.V. helpt u bij het in kaart brengen van de risicoís . En vervolgens kiezen we samen voor de beste aanpak om uw bedrijf hiertegen te beschermen.

Ken de risico's van uw onderneming

Een productieproces dat stil komt te liggen, brand, fraude, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid van uw werknemers, reputatieschade: het kan allemaal enorme financiŽle consequenties hebben voor uw bedrijf. Met een risicoanalyse van Sarneel AssurantiŽn B.V. weet u hoe hoog de directe schade is van deze risicoís, maar ook wat de gevolgschade is, bijvoorbeeld als u uw verplichtingen niet na kunt komen.

Hoeveel risico wilt u nemen?

Met onze risicoanalyse kunt u vervolgens slimme keuzes maken om uw bedrijf te beschermen. Per risico kunt u nu het volgende bepalen:

Kies samen met Sarneel AssurantiŽn B.V. voor continuÔteit

Met inzicht in uw risicoís kunt u risicomanagement onderdeel maken van uw bedrijfsstrategie. Kies voor continuÔteit van uw onderneming en maak een afspraak met Sarneel AssurantiŽn B.V. in Bunde voor een onafhankelijk advies over de risicoís binnen uw bedrijf.


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.