De goedkoopste autoverzekeringen vergelijken
Groene kaart vaak niet verplicht, maar soms wel handig
Uw groene kaart is het verzekeringsbewijs van uw motorvoertuig. En hoewel u in de meeste Europese landen niet verplicht bent om de groene kaart mee te nemen, kan het handig zijn om hem toch mee te nemen.
Lees meer...

Autoverzekeringen vergelijken betekent kijken naar prijs ťn naar polisvoorwaarden. Is er een eigen risico? Welke waarde van de auto hanteert de verzekeraar? Vragen die belangrijk zijn bij het vergelijken van autoverzekeringen. Meer dan 100 aanbieders staan klaar om u van dienst te zijn met hun motor- of autoverzekering. Bij Sarneel AssurantiŽn B.V. krijgt u een eerlijke vergelijking van autoverzekeringen ťn uitstekende service!

All-risk of WA autoverzekering?
Wat voor u de beste autoverzekering is, hangt onder andere af van de leeftijd en waarde van uw auto: is uw auto het nog waard om all-risk verzekerd te worden? De premie van een all-risk autoverzekering is immers hoger dan die van een WA-verzekering. Als u de kosten van eventuele schade zelf kunt dragen, dan is een WA-autoverzekering wellicht voldoende. Twijfelt u? Bel 043 - 40 90 350 voor een afspraak. Dan berekenen wij voor u de optimale dekking van uw autoverzekering.

DŠŠrom een autoverzekering via Sarneel AssurantiŽn B.V.

Maak een afspraak op ons kantoor in Bunde. Makkelijk en altijd goed geregeld!


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.